Fjalë Kyçe

Trump nuk di të mbyllë çadrat?

Trump nuk di të mbyllë çadrat?

Presidenti amerikan Donald Trump nuk ka raporte të mira me çadrat.

Por këtë herë, video që tregon se si ai braktis çadrën e hapur në hyrje të avionit presidencial bën të lindin dyshime që Trump nuk është në gjendje të mbyllë një çadër.

Donald, pasi është ngjitur në avionin e tij Air Force, nuk shqetësohet aspak për ta marrë çadrën me vete, por e lë atë në mes të erës dhe shiut.

Të menjëhershme kanë qenë kritikat në rrjetet sociale të cilët thonë se: “E pabesueshme, nuk di si funksionojnë çadrat”.