Fjalë Kyçe

Ekspozohen portretet e dëshmorëve dhe personaliteteve historike

Ekspozohen portretet e dëshmorëve dhe personaliteteve historike

Sot me fillim nga ora 19:00 në Muzeun e Kosovës do të mbahet ekspozita individuale e piktorit Emrush Xhemajli, e titulluar “Portretet e dëshmorëve dhe të personaliteteve historike kombëtare” .

Shumica e portreteve janë të punuara kryesisht në tri vitet e fundit, dhe në qendër kanë dëshmorët dhe personalitetet që lanë gjurmë në historinë e kombit.