Fjalë Kyçe

Jepen çmimet e fituesve ndërkombëtar të fotografive

Jepen çmimet e fituesve ndërkombëtar të fotografive

Fotot fituese janë zgjedhur nga plot 48.000 konkurrues nga e gjithë bota, duke mbërthyer një larmi emocionesh, që nga brishtësia e pafajësisë njerëzore, e deri te madhështia e natyrës në tokë.

Një vajzë Rohingia duke qarë, dhe një tigër që shqyen prenë, janë dy nga fotot fituese të konkursit ndërkombëtar Siena 2018.

Fotoja fituese tregon Asmat Ara, një vajzë refugjate Rohingia, në një kamp të Burmanisë, të cilës i shpëtojnë lotët pasi kujton dhunën e tmerrshme.

 

Fotografi indian Shivang Mehta fitoi çmimin e natyrës së egër

 

Fotoja fituese e çmimit “Bukuria Natyrore”, rrufe që shpërthejnë nga vullkani Kalbulo, në Kili.

 

Fotografi gjerman, Tomas Kalak, kapi një pamje fantastike të ndërtesës më të lartë në botë, Bur Kalifa, në Dubai.

 

Kalimi Drejk, në Kejp Horn, Antarktika. Një dallgë 12