Fjalë Kyçe

Muzikë nga gjethja e pemës, shqiptari që po çudit botën

Muzikë nga gjethja e pemës, shqiptari që po çudit botën

Blogeri i njohur Nuseir Yassin prej disa ditësh është duke qëndruar në Shqipëri dhe është duke bërë video interesante nga Shqipëria.

Së fundmi ai ka shkuar në Alpe dhe ka zbuluar një të moshuar që nxjerr muzikë nga gjethet e pemëve.

Duket e çuditshme, por personazhi i tij mund të bëjë këngë të Michale Jackson.

 

Can You Make Music From This?!

We drove for hours and hours and hours to find this.It's a really amazing place and in there, there is a guy that could literally make music from ANY leaf. Check this out. Thank you Project Nightfall for being so musically talented to help me make this video. INSTAGRAM: @NasDailyGROUP: Nas Daily Global

Publiée par Nas Daily sur Jeudi 25 octobre 2018