Fjalë Kyçe

Karvani me fëmijë

Karvani me fëmijë

Rosendo Noviega, një emigrant 38 vjeçar nga Guatemala, është pjesë e një karvane të mijëra njerëzve nga Amerika Qendrore në rrugën për në Shtetet e Bashkuara, duke mbajtur vajzën e saj Belinda Izabel ndërsa ecën përgjatë autostradës në Juchitan nga Santiago Niltepec.

Rreth 2,300 fëmijë po udhëtojnë me karvanin e emigrantëve që drejtoheshin në veri në kufirin SHBA-Meksikë, tha UNICEF, duke shtuar se ata kishin nevojë për mbrojtje dhe akses në shërbimet thelbësore si shëndetësia, uji i pastër dhe kanalizimet. /Reutrs