Fjalë Kyçe

U tha se kishte vetëm 6 euro në bankë, por mësohet e vërteta për Ronaldinhon

U tha se kishte vetëm 6 euro në bankë, por mësohet e vërteta për Ronaldinhon

Ronaldinho Gaucho i ka bërë të gjithë konfuz.

Ronaldinho Gaucho i pushtoi mbrëmë të gjitha mediat me pasurinë e tij, ku u tha se ai kishte vetëm 6 euro në llogarinë e tij bankare.

Legjenda brazilian po kalon nëpër një situatë tejte të vështirë, pasi nuk i ka paguar me kohë faturat mujore.

Vëllau i tij, Roberto Assis, i ka ngatërruar punën edhe më shumë, pasi ka ndërtuar një objekt në një zonë të mbrojtur nga shteti.

Autoritetet braziliane i kanë marr pasaportën Ronaldinhos, duke e lënë me vetëm 6 euro në konto.

Por, është zbuluar se ish-anëtari i Barcelonës ka edhe 1.7 miliard euro në kontot e tjera, por që nuk do të mund të largohet jashtë vendit pa i paguar faturat dhe dënimet.