Fjalë Kyçe

Këto janë 10 lojërat më të mira në Samsung që nuk kërkojnë lidhje me rrjet

Këto janë 10 lojërat më të mira në Samsung që nuk kërkojnë lidhje me rrjet

Një pjesë të madhe të shfrytëzimit të smartfonëve, sigurisht e bëjmë për të lozur!

Dhe kjo nuk është e vërtetë vetëm për ju, por për të gjithë përdoruesit e smartfonëve, transmeton lajmi.net

Një problem i tyre është edhe të luajturit ‘offline’ ose në mungesë të wirelessit.

Mirëpo në videon e mëposhtme mund të njiheni me top 10 lojërat më të mira për Android që mund t’i luani edhe në offline.