Fjalë Kyçe

I ofruan 8,000 euro për t’u ndarë me të fejuarin, ajo tha “PO”

I ofruan 8,000 euro për t’u ndarë me të fejuarin, ajo tha “PO”

Jo shumë prej nesh mund të marrin ryshfet të tillë, por një grua ka zbuluar se ajo bëri pikërisht atë kur u përball me zgjedhjen.

Gruaja e paidentifikuar zbuloi të gjitha në një postim në Reddit, duke përshkruar se si prindërit e të fejuarit të saj erdhën tek ajo dhe i ofruan asaj shumë para me kusht që të ndërpresë lidhjen me djalin e tyre, raporton “Mirror”, transmeton lajmi.net.

Dhe duket se gruaja nuk kishte problem të pranonte para dhe të dilte nga lidhja – por ajo kishte arsye mjaft të mirë për ta bërë këtë.

Ajo fillon duke shpjeguar se ajo u takua me partnerin e saj në kolegj dhe ata datuan për disa vite përpara se të dilte në pyetje.

Gruaja e dinte që mamaja dhe babai i tij i pasur nuk mendonin se ishte mjaft e mirë për djalin e tyre, por ajo thotë se kurrë nuk e shqetësonte atë pasi ajo “e donte atë dhe mendoi se ata do të mund ta kalonin këtë”.

Sidoqoftë, pasi u angazhuan, filloi të kuptojë se po ndryshonte dhe po bëhej gjithnjë e më shumë si prindërit e tij.

Ajo tha: “Ai u bë jashtëzakonisht kontrollues. Ai donte të dinte se ku isha pothuajse çdo moment i ditës, në një moment ai madje tha, pasi u martuam, ai dëshiron të planifikojë ditën time, kështu që ai e di se ku jam në çdo kohë”.

“Së bashku me këtë kam kuptuar se ai është një alkoolist i cili mund të bëhet shumë luftarak kur të dehur. Këto flamuj të kuq ishin të mjaftueshëm për mua dhe unë kam menduar të rikthehem prapa për një kohë tani. ai ndjehet sikur ai duhet ‘të vendosë’ për mua dhe se ai mund të bëjë më mirë. ”

Gruaja vendosi pastaj të fillojë të distancojë veten emocionalisht nga partneri i saj dhe ishte duke u përgatitur për të lënë atë.

Pra, kur nëna e tij e thirri dhe i ofroi 8.000 euro për t’u ndarë me djalin e saj, ajo e dinte se ishte momenti i duhur për të thënë lamtumirë.