Fjalë Kyçe

Vetëm mendja më e mirë e zgjidh këtë sfidë të ndërlikuar: Cila gotë do të mbushet e para?

Vetëm mendja më e mirë e zgjidh këtë sfidë të ndërlikuar: Cila gotë do të mbushet e para?

Gjatë ditës, mendjet tona janë të mbushura vazhdimisht me një ton informacioni, nga puna ose shkolla për shembull. Prandaj, ndonjëherë është mirë të ulesh dhe të shërosh trurin me disa ushtrime.

Është gjithashtu kënaqësi për të sfiduar veten. Unë nuk di për ju, por unë kam një instinkt të madh konkurrues që ka nevojë për të trajnuar disa herë gjatë javës. Pra, është e përkryer t’i jepni vetes një sfidë që mund të tejkaloni.

Testimi i limiteve tona me fjalëkryqe, puzzla, apo sfida të tjera është gjithmonë kënaqësi. Për vitin e kaluar, unë kam bërë ato më shpesh dhe mendoj se është e dobishme për shëndetin e dikujt, transmeton lajmi.net.

Cila gotë do të mbushet së pari?

Më parë sot kam hasur këtë mister – dhe është në një nivel të arsyeshëm. Jo shumë e thjeshtë, jo shumë e vështirë.

Tani pyetja është nëse ju mund të gjeni zgjidhjen e duhur dhe gjithashtu sa kohë do të ju merr!

Në foton më poshtë, verërat derdhen në një sistem tubash. Ju duhet të kuptoni se cila prej gotave do të mbushet së pari!

Përgjigja është: Gota 3 është e para dhe e vetmja që do të mbushet!