Fjalë Kyçe

Angela Merkel dridhet për herë të tretë- VIDEO

Angela Merkel dridhet për herë të tretë- VIDEO

Kancelarja gjermane Angela Merkel, për herë të tretë sot për një kohë të shkurtër, është dridhur përsëri.

Sot është dridhur gjatë takimit me kryeministrin finlandez Antti Rinne.

Trupi i Merkelit dridhej ndërsa qëndroi me Rinne gjatë nderimeve ushtarake në mbërritjen e tij.

Kancelarja gjermane nuk ishte mirë më 27 qershor, kur ajo qëndronte pranë presidentit gjerman Frank-Walter Steinmeier në një ceremoni për të emëruar një ministër të ri të Drejtësisë.

Por Merkel ishte deklaruar para mediave se ndihet mirë me shëndet.

Pothuajse e njëjta skenë u zhvillua ndërsa Merkel e mirëpriti presidentin e Ukrainës Volodimir Zelensky dhjetë ditë më parë.

Merkel qëndroi pranë Zelensky në diell, ndërsa grupi ushtarak luajti himnet e Gjermanisë dhe Ukrainës kur ajo filloi të dridhej.