Fjalë Kyçe

Shala tregon se do a do të pranonte ta festonte Vitin e Ri me produkte serbe

Me iniciativë të ministrit të Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, më 21 nëntor të viti që sapo e lamë pas, Qeveria kishte marrë vendim që të vendos taksë prej 100 për qind për mallra të Serbisë dhe Bosnje e Hercegovinës.

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, më 21 nëntor të vitit që sapo e lamë pas, i kishte propozuar Qeverisë së Kosovës për vendosjen e taksës prej 100 për qind për mallrat e Serbisë dhe Bosnje e Hercegovinës.

I pyetur nëse do të pranonte që ta festonte Vitin e Ri me produkte serbe, ministri Shala ka thënë se, produktet e prodhuesve kosovarë janë shumë cilësorë dhe dita ditës kualiteti i tyre është duke u ngritur, shkruan lajmi.net.

“Edhe unë dhe familja ime përpiqemi që në tryezën e familjes ta furnizojmë me produkte vendore të cilat i ka prodhuesi jonë, dhe që mendoj se janë shumë cilësorë dhe dita ditës kualiteti i tyre është duke u ngritur”, ka deklaruar ministri Shala.