Fjalë Kyçe

Ndodhë edhe kjo në Kosovë: Tre veta në një motor, burri, gruaja dhe vajza e tyre

Ndodhë edhe kjo në Kosovë: Tre veta në një motor, burri, gruaja dhe vajza e tyre

Në Prizren, burri ka marrë gruan dhe vajzën e tij duke i hipur në motorin e tij të vogël dhe rrezikuar ata me jetë, shkruan Gazeta Metro.

E i gjithë ky rrezik nga kjo familja po bëhet për ta vizituar ‘Abi Çarshia’ në Prizren, me motorin e tij të vogël ky familjar nuk e ka problem ngasjen e tij.

Lexues të Metros kanë dërguar foto ku shihen 3 persona në një motor.

Kujtojmë se ky motor është i prodhuar dhe lejohet vetëm për dy persona.