Fjalë Kyçe

Prishtinë, dyshohet se ka humbur një tifoz anglez

Prishtinë, dyshohet se ka humbur një tifoz anglez

Pas përfundimit të ndeshjes midis Kombëtares së Kosovës dhe asaj të Anglisë, dyshohet se ka humbur një tifoz anglez.

Klan Kosova ka kontaktuar Policinë për të mësuar më shumë detaje rreth këtij rasti, por deri më tani nuk ka marrë përgjigje.