Fjalë Kyçe

Veton Surroi përkrahë vendimin për mbylljen e universiteteve publike

Veton Surroi përkrahë vendimin për mbylljen e universiteteve publike

Shkrimtari dhe publicisti, Veton Surroi i ka përkrahur vendimin e sotëm të Agjensis për akreditim për mbylljen e disa universiteteve publike dhe kolegjeve private në vend.

“Presioni i hapur qeveritar që po i bëhet Agjencisë për akreditim vetëm konfirmon që Agjencia kishte të drejtë kur ua morri akreditimin institucioneve politike që deklarohen se merren edhe me arsim.
Qeveria mund t’i ndihmojë më së shumti kauzës së arsimit universitar duke zgjedhur heshtjen”, ka shkruar Surroi në profilin e tij në Facebook.