Fjalë Kyçe

Avokado për kujdesin e fytyrës

Avokado për kujdesin e fytyrës

Kujdesi për fytyrën është tejet i rëndësishëm dhe është një rutinë e përditshme.

Maskat për fytyrë të blera nga dyqani mund të jenë tepër të shtrenjta prandaj menduam t’jusjellim një maskë të lehtë për t’u bërë në kushte shtëpie.

Maskë me avokado

Avokado – Avokado në maskën tuaj të fytyrës është e rëndësishme për hidratimin e lëkurës, reduktimin e inflamacionit dhe shërimin e akneve

Mjaltë – Mjalti përmban antioksidantë dhe veti antibakteriale që janë të rëndësishme për reduktimin e poreve dhe pikave të zeza

Vaj kokosi – Është zbutës fantastik

Vaj esencial livande: Ky vaj jo vetëm që jep aromë të mahnitshme, por do t’ju lërë me efekt qetësues.