Fjalë Kyçe

Me këtë kombinim shkatërrojmë qelizat kancerogjene

Me këtë kombinim shkatërrojmë qelizat kancerogjene

Studime të shumta i kanë ekzaminuar vetitë mjekësore të limonit qysh prej viteve të 1970’ta.

Të gjitha ato e kanë konfirmuar se limoni është tejet efektiv për shkatërrimin e qelizave kanceroze në 12 lloje të kanceri. Sasia e madhe e vitaminës C është përgjegjës për vetitë e fuqishme antimikrobiale të limonëvem.

Kjo po ashtu është e mirë kundër infeksioneve bakteriale dhe kërpudhore, parazitët e brendshëm dhe krimbat.

Pasi që është i mbushur me vitaminë C dhe B, lëngu i limonit është edhe agjent natyral antibakterial dhe mund t’i trajtojë problemet me sistem të tretjes, duke përfshirë thartirën në lukth, kapsllëkun, fryrjen e barkut, etj.

Këto janë vetëm disa prej vetive të shumta shëruese të limonit, të cilat dyfishohen kur lëngu kombinohet me sodë buke.

Ky kombinim i fuqishëm mund t’i shkatërrojë qelizat kanceroze duke mos i dëmtuar ato të shëndetshme.