Fjalë Kyçe

A e dini se cila këngëtare e njohur është kjo?

A e dini se cila këngëtare e njohur është kjo?

Është shumë e dashur për publikun.

Ajo është ndër këngëtaret më të njohura dhe mjaft e kërkuara në mbarë trojet shqiptare, por, jo e vetme që nga dita e parë kur filloi të merret me muzikë atë gjithmonë e keni parë bashkë me motrën e saj.

Bëhet fjalë për Sahide Mustafën, e cila bashkë me Safeten në çdo paraqitje që bëjnë, duken bukur dhe të rregulluara deri në detaje.

Por, krahas ditëve të sotme, Sahidja edhe vite më parë ishte dukur bukur, ndonëse me stil shumë më ndryshe se sa sot, shkruan media21.

Kjo shihet edhe në disa fotografi të realizuar vite më parë. Edhe pse me një model të flokëve më ndryshe, këngëtarja duket se tiparet e fytyrës nuk i kanë ndryshuar shumë.