Fjalë Kyçe

Kush ia ndriçoi shpirtin Anitës?

Kush ia ndriçoi shpirtin Anitës?

Sot familja Haradinaj kanë një arsye shumë të veçantë për të festuar.

Vajza e kryeministrit, Ramush Haradinaj, sot feston ditëlindjen e 13-të.

E gjithë kjo u kuptua përmes të ëmës së saj, Anitës, e cila kishte ndarë një mori fjalësh për të me plot emocion dhe dashuri.

“Ti i ndriqove shpirtrat tane me driten e bukur si Hane, solle qetesine e pastertine e madheshtine e bardhe si Hane, Ti, uroj te kesh fuqine e drites se Henes ne jete, Ti e bukura e jona Hane!!! Ne ditelindjen e 13 Te uroj gjithe lumturine e botes sot e perjete, drita e shpirtit tim, Hane!! Gezuar, mua do me kesh gjithmone pas! Te don Gjini, Ramushi, Trimi dhe une!”.