Fjalë Kyçe

Lorik Cana: Bill Clinton, përgjithmonë mirënjohës

Lorik Cana: Bill Clinton, përgjithmonë mirënjohës

Bill Clinton po qëndron në Kosovë.

Ish-presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Bill Clinton, sot ka arritur në Kosovë. Clinton erdhi në Kosovë në kuadër të festimit të 20 vjetorit të çlirimit dhe hyrjes së trupave të NATO-s.

Futbollisti Lorik Cana përmes një postimi në Instagram, ka publikuar një fotografi nga arritja e Clintonit në Kosovë.

“Njeriu është kthyer!!! Bill Cilnton përgjithmonë mirënjohës. 1999-2019”, ka shkruar Cana.