Fjalë Kyçe

Meda fotosesionin me bashkëshorten

Meda fotosesionin me bashkëshorten

Në rrjetet sociale, trend i fundit janë bërë fotosesionet profesioniste.

Edhe këngëtari kosovar, Meda ka realizuar një të tillë me bashkëshorten e tij, Luljetën.

Çifti duken kaq bukur afër njëri-tjetrit dhe po reflektojnë dashuri.