Fjalë Kyçe

Orhani i bënë bashkë Labinotin dhe Bekimin në një kafene

Orhani i bënë bashkë Labinotin dhe Bekimin në një kafene

Të gjithë kemi qenë dashamirës të serialit  ‘Kafeneja Jonë’, shkruan GazetaAlo.

Koha kur fillonte, ishim të gjithë para ekranit për të parë protagonistët tanë të preferuar.

Njëri prej aktorëve Fatmir Spahiu i njohur me emrin ‘Orhani’ i bënë bashkë aktorët e këtij seriali.

Së fundmi artisti ka publikuar një foto në Instagram me aktorët Fatos Kryeziu dhe Astrit Kabashi.

Duket se kujtojnë kohët e arta të serialit ‘Kafeneja Jonë’. /GazetaAlo/