Fjalë Kyçe

Kosova në Kampionatin Evropian U-22 të Beach Volleyt

Kosova në Kampionatin Evropian U-22 të Beach Volleyt

Kombëtarja e Kosovës U-22 në të dyja konkurrencat do të marrë pjesë në Kampionatin Evropian të Beach Volleyt U-22, që nis sot në Antalya të Turqisë.

Kosova tek femrat është në grup me Lituaninë, Latvinë dhe Norvegjinë, ndërsa tek meshkujt është në grup me Austrinë, Gjermaninë dhe Turqinë.

Ekipi kombëtar i femrave përbëhet nga dyshja Valmira Ramadani dhe Dhuratë Sylejmani, si dhe kryetrajner Edon Ibrahimi, ndërsa ekipi kombëtar i meshkujve përbëhet nga dyshja Art Terstena dhe Arlind Basha. /Gazeta Alo