Fjalë Kyçe

Paraqitje dinjitoze e atletëve në Kampionatin Ballkanik U18

Paraqitje dinjitoze e atletëve  në Kampionatin Ballkanik U18

Paraqitje dinjitoze e atletëve në Kampionatin Ballkanik U18.

Gjatë Kampionatit Ballkanik në kategorinë U18 Federata Atletike e Kosovës u përfaqësua me gjashtë atletë.

Atletët tan bënë në paraqitje të mirë ku atleti Muhamed Ramadani u stolis me medaljen e artë.

Paraqitje të mirë kanë bërë edhe atletë tjerë ku në konkurrencën ekipore te meshkuj u renditën në pozitën e nëntë prej 20 shteteve pjesëmarrës.

Përfaqësuesja e Kosovës në ketë eveniment u përfaqësua me këta atlet si dhe në këto disiplina dhe arritën këto rezultate:

Muhemat Ramadani – Hedhjen e Gjyles i pari me rezultat 19.31
Alaudin Suma – Hedhjen e Diskut i pesti me rezultat 50.21
Muhemat Ramadani – Hedhjen e diskut i gjashti me rezultat 50.04
Leon Thaqi – Disiplinën 800m i shtati me rezultat 2:0050
Albina Bojaxhiu – Disiplina 800m e shtata me rezultat 2:20.17
Alaudin Suma – Hedhjen e Gjyles i nënti me rezultat 14.46
Diellza Selaci – Disiplina 400m e dymbëdhjeta me rezultat 59.89
Duarza Ivanja – Disiplina 100m e trembëdhjeta me rezultat 12.96.