Fjalë Kyçe

Trepça ’89 e parlajmëron Prishtinën para super sfidës së sotme

Trepça ’89 e parlajmëron Prishtinën para super sfidës së sotme

Se Trepça ’89 nuk do të udhëtojë me ‘flamur të bardhë’ drejt kryeqytetit për tu përballur me Prishtinën e tregon më së miri publikimi i fundit i “minatorëve”.

“Pengesat nuk duhet të ju ndalojnë. Nëse hasni në një mur, mos u ktheni dhe të dorëzoheni. Kuptoni se si t’a kaloni atë, ta kaloni përmes tij apo të punoni rreth tij”, thuhet në publikimin e mitrovicasve, i cili shihet të jetë më ndryshe nga herët e tjera.