Fjalë Kyçe

Zyrtarisht formohet Liga e Veteranve të futbollit të Kosovës

Zyrtarisht formohet Liga e Veteranve të futbollit të Kosovës

Sonte edhe Zyrtarisht u formua Liga e Veteranve të futbollit të Kosovës, shkruan Gazeta Alo.

Ku njëherit e përshendes Kryetarin e FFK . Z.AGIM ADEMI ku ishte prezent në mbledhjen e sontit dhe na e dha konfirmimin për pranimin e Ligës së Veteranve të Futbollit nën ombrellën e FFK-s. /GazetaAlo