Fjalë Kyçe

Për mërgimtarët, ja sa duhet të prisni në pikat kufitare

Për mërgimtarët, ja sa duhet të prisni në pikat kufitare

Janë zvogëluar pritjet në pikat kufitare në Merdare dhe Dheun e Bardhë.

Mërgimtarëve kosovarë që janë rrugës për vendlindje sot u duhet të presin vetëm 5 deri në 10 minuta për të hyrë në Kosovë përmes kufirit në Merdare.

Ndërkaq në pikën kufitare Dheu i Bardhë, pritja është edhe më e vogël. 3 deri në pes minuta duhet të presin në këtë pikëkalim kufitar.

Sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar, e njëjta situatë është edhe në Multivodë dhe Jarinje.