Fjalë Kyçe

Kufjet “AirPod 2” së shpejti në treg, do jenë në gjendje të monitorojnë shëndetin tuaj

Kufjet “AirPod 2” së shpejti në treg, do jenë në gjendje të monitorojnë shëndetin tuaj

Kufjet pa tela të AirPod të Apple kanë qenë një nga produktet më të suksesshme të firmës- dhe një version i ri i parashikuar gjithashtu do të monitorojë shëndetin tuaj.

Sipas njoftimi t“Apple ka vendosur për të lansuar AirPods 2 diku në gjysmën e parë të vitit 2019”.

“Kufjet e reja pa tela me dizajnime diskrete për kryerjen e funksioneve të monitorimit shëndetësor pritet të marrin përgjigje entuziaste të tregu”, tha Digitimes.

“Shitësi e markave tjera kanë planifikuar të fillojnë me celulare pa tela, meqë konkurrenca e tregut është e fortë”, ka shtuar më tej Digitimes.