Fjalë Kyçe

​U nënshkrua Protokolli Teknik i Bashkëpunimit në Fushën e Transportit me Britaninë e Madhe

​U nënshkrua  Protokolli Teknik i Bashkëpunimit në Fushën e Transportit me Britaninë e Madhe

Pas negociatave bilaterale mes dy delegacioneve në nivel ekspertësh, sot në ambientet e Ministrisë së Infrastrukturës dhe Transportit, u nënshkrua Protokolli Teknik i Bashkëpunimit në Fushën e Transportit me Britaninë e Madhe.

Nënshkrimi i këtij protokolli ka për qëllim nxitjen e bashkëpunimit ekonomik ndërmjet dy vendeve dhe krijon mundësinë e qasjes së operatorëve kosovarë rezident në tregun ndërkombëtar të udhëtarëve dhe mallrave, duke eliminuar barrierat administrative dhe teknike.