Fjalë Kyçe

Impressum

Gazeta Alo

Gazeta Alo është një web-portal i ri në hapësirën mediale shqiptare. Synimi ynë është të sjellim një frymë të re të gazetarisë në vendin tonë.
Ne do të përpiqemi që përveç se të sjellim lajmin e shpejtë, të zbatojmë standardet e një gazetarie profesionale, fer dhe të paanshme.

Gazeta Alo ka zyrën në adresën:
Rr. Mustafa Kruja , Prishtinë, Kosovë 10000
Tel. +383(0) 45/111-993
Email: [email protected]
Marketingu: [email protected]

Ky website menaxhohet nga “Gazeta Alo” Sh.P.K. Të gjitha materialet janë të mbrojtura me të drejta autoriale dhe nuk mund të kopjohen, ripublikohen, riprodhohen ose të transmetohen, pa lejen paraprake të Gazetës Alo. Në të kundërtën, është shkelje e të drejtave autoriale dhe është e ndaluar sipas dispozitave ligjore në fuqi.

Zhvilluar nga kompania “Fluska”