Fjalë Kyçe

A keni një iPhone? Ju mund të bëni magji si Harry Potter me ndihmën e Siri

A keni një iPhone? Ju mund të bëni magji si Harry Potter me ndihmën e Siri

Nëse keni një iPhone dhe jeni një adhurues i zjarrtë i Harry Potter-it, lajmet janë fantastike. Ju mund të bëni 3 magji të paracaktuara, përmes Siri.

Edhe ne e themi plotësisht fjalë për fjalë. I mbani mend magjitë e para që mësuan studentët në Hogëarts në librin e parë? Ju do të bëni të njëjtën gjë. Nëse Siri i thoni ” Lumos”, lentja e celularit hapet dhe nëse i thoni ” Nox”, mbyllet. Më në fund, me “Açio”, do të mund të vendosni një aplikacion në celularin tuaj. Magjia;

Si të bëni magji

Hapi i parë është shkarkimi i aplikacionit Hey Siri në iPhone, i cili është një nënkategori e Siri & Search, përndryshe nuk do të mund ta bëni. Me cilësimin Alloë Siri Ëhen Locked, mund të jepni komanda, edhe kur telefoni është i kyçur.

Sigurisht, ka mundësi shtesë që të mos mërziteni. Nëse thoni se doni të hapni lentet, mund të thoni Lumos Maxima për ndriçimin maksimal ose Silencio për ta vendosur atë në heshtje. E gjithë kjo bëhet, përderisa e keni aplikacionin në ekran. Klikoni shenjën plus në këndin e sipërm djathtas dhe zgjidhni Add Action dhe aty gjeni funksionet që ekzistojnë.

Në rast se nuk keni iPhone, mund të ringjallni magjinë e filmave përmes HBO Max, ku është edhe ribashkimi special që shijuam më 1 janar 2022./abcnews.