Fjalë Kyçe

Aksioni i Policisë: Mbyllen lokale të natës në Ferizaj dhe Lipjan

Aksioni i Policisë: Mbyllen lokale të natës në Ferizaj dhe Lipjan

Policia e Kosovës është duke zhvilluar një mega aksion në të gjitha komunat e Kosovës.

IndeksOnline mëson nga burimet e saj në PK se në komunën e Ferizajt janë mbyllur tre restaurante të natës.

Po ashtu, mësohet se në komunën e Lipjanit Policia e Kosovës ka mbyllur lokalin “Princesha”.

Aksioni është duke vazhduar ende anë e kënd Kosovës dhe pritet mbyllja edhe e një numri të madh të lokaleve të tjera.