Fjalë Kyçe

Arrihet marrëveshje mes SHSKUK-së dhe Policisë së Kosovës: Rekrutët do të kryejnë kontrolle brenda QKUK-së

Arrihet marrëveshje mes SHSKUK-së dhe Policisë së Kosovës: Rekrutët do të kryejnë kontrolle brenda QKUK-së

Është arritur marrëveshje mirëkuptimi në mes të Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës dhe Policisë së Kosovës që të gjithë policët. përkatësisht rekrutët të kryejnë kontrollet brenda klinikave të QKUK-së dhe spitaleve të përgjithshme.

Nënshkrimin e kësaj Marrëveshjeje e bënë, ud. Drejtori i Përgjithshëm i ShSKUK-së, Valbon Krasniqi dhe drejtori i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj.

Njoftimi i plotë:

https://www.facebook.com/shskuk.rksgov.net/posts/2707271079589681