Fjalë Kyçe

Askush mbi shtetin: Policia gjobit në shesh ish-ministrin e Arsimit, Shyqyri Bytyqi

Askush mbi shtetin: Policia gjobit në shesh ish-ministrin e Arsimit, Shyqyri Bytyqi

Nga fundi i gushtit ka hyrë në fuqi ligji Anti-Covid dhe me anë të tij tashmë edhe Policia e Kosovës shqipton masa për të gjithë ata që nuk respektojnë nenet e dala nga ky ligj.

Se para ligjit jemi të gjithë të barabartë, është thënia që më së miri merr kuptim kur shohim se si një ish zyrtar publik dënohet për mos respektim të masave anti-Covid.

Bëhet fjalë për ish ministrin e Arsim Shyqyri Bytyqi.

Ai siç shihet në këto foto është dënuar nga policia e Kosovës, ani pse të vendosur e ka maskën.

Dënimi për mos vendosje të maskës është 35 euro.