Fjalë Kyçe

Atletja Gresa Bakraqi e mbyll garimin në Lojërat Mesdhetare pa lënë gjurmë

Atletja Gresa Bakraqi e mbyll garimin në Lojërat Mesdhetare pa lënë gjurmë

Gresa Bakraqi e ka përfunduar garimin e saj në Lojërat Mesdhetare.

Atletja kosovare në tri ditët e fundit nuk ishte mirë me shëndet dhe paraqitja e saj ishte vënë në dyshim.

Por, dëshira e madhe e saj për të garuar në Lojërat Mesdhetare bëri që ajo të mos dorëzohet.

Shëndeti jo i mirë bëri që ajo të mos e ketë paraqitjen e saj më të mirë, duke përfunduar me kohë 4:27.97 minuta, që e renditi në vendin e 10-të.