Fjalë Kyçe

Bajqinovci: Aksionin e Karaçeves si të dështuar e pranon dhe kryeministri Hoti

Bajqinovci: Aksionin e Karaçeves si të dështuar e pranon dhe kryeministri Hoti

Deputeti i Levizjes Vetvendosje Mefail Bajqinovci,ka kritikuar aksionin në Karaçevë,ai ka theksuar se dhe vet kryeministri Hoti e ka pranuar aksioni si të dështuar këtë aksion

“Ashtu siç e kemi theksuar se aksioni në Karaçevë ishte i dështuar, e pranoj sot edhe kryeministri më i dobët që ka pas ky vend deri më sot.
Janë arrestuar njerëz koti si dhe janë konfiskuar gjedhe, shpezē dhe 16 kilogram kafe”, ka thënë Bajqinovci.