Fjalë Kyçe

Bie Facebook-u, ka probleme në të gjithë botën

Facebook, Instagram dhe Whatsapp kanë probleme në të gjithë botën.

Shërbimet e Facebook po përjetojnë vështirësi teknike, me përdoruesit në Evropë, dhe disa pjesë të SHBA-ve që raportojnë mungesën e qasjes në Facebook, Instagram dhe Whatsapp, transmeton lajmi.net.

Problemet janë vënë re edhe në Kosovë.

Nuk ka ende sqarime se çfarë ka ndodhur me këto platforma