Fjalë Kyçe

Bien nga sistemi Facebooku dhe Instagrami

Bien nga sistemi Facebooku dhe Instagrami

Rrjetet sociale Facebook dhe Instagram kanë rënë nga sistemi në natën e së enjtes.

Dy prej rrjeteve më të mëdha sociale në botë, Facebook dhe Instagram, kanë rënë pjesërisht nga sistemi duke u bërë jofunksionale për miliona përdorues në mbarë botën.

Ky problem ka ndodhur në shumë rajone të mëdha, përfshirë edhe Evropën.