Fjalë Kyçe

‘Bonu shqiptar i mirë’ – ky është mesazhi nga ‘Tifozat Kuq e Zi’

‘Bonu shqiptar i mirë’ – ky është mesazhi nga ‘Tifozat Kuq e Zi’

Tifogrupi shqiptar, ‘Tifozat Kuq e Zi’, kanë bërë thirrje që të gjithë të qëndrojnë në shtëpi dhe të respektojnë thirrjet e autoriteteve.

Virusi vdekjeprurës (koronavirusi) ka prekur të gjitha vendet e botës, teksa të gjithë po bëjnë thirrje që të respektohen vendimet e autoriteteve dhe bashkë të fitohet kjo betejë.

Së fundmi një thirrje të tillë e kanë bërë edhe ‘Tifozat Kuq e Zi’, të cilët kanë apeluar që të gjithë të qëndrojnë në shtëpi dhe të respektojnë thirrjet e autoriteteve.

Tifozat Kuq e Zi do të nisin publikimin e disa prej thirrjeve tona në stadium, duke i modifikuar ato me situatën aktuale me virusin COVID19.

Le të shërbejnë këto thirrje edhe si sensibilizim shtesë i të gjithë neve duke qëndruar në shtëpitë tona, dhe respektuar thirrjet e autoriteteve.
Bonu shqiptar i mirë” – thuhet në njoftimin nga ‘TKZ’.

Të dashur tifoza, Tifozat Kuq e Zi do të nisin publikimin e disa prej thirrjeve tona në stadium, duke i modifikuar ato…

Gepostet von Tifozat Kuq e Zi am Dienstag, 24. März 2020