Fjalë Kyçe

Deri në ora 17:00, në Maqedoninë Veriore votuan 38.23 për qind e qytetarëve

Deri në ora 17:00, në Maqedoninë Veriore votuan 38.23 për qind e qytetarëve

KSHZ-ja njoftoi se deri në ora 17:00, jehona e votuesve ka arritur në 38.23 për qind e votuesve ose 665 mijë e 985 votues.

Kreu i KSHZ-së, Oliver Derkovski theksoi se procesi zgjedhor ka qenë i rregullt dhe se nuk janë regjistruar incidente të theksuara që do të ndikonin në procesin zgjedhor, raporton AlsatM.

Derkovski u shpreh optimist për arritjen e censusit.

“Duke pasur parasysh këto shifra, është e qartë se censusi do të arrihet. Dita e zgjedhjeve mund të llogaritet si e suksesshme dhe pa probleme”, deklaroi Oliver, Derkoski, kryetar i KSHZ-së.