Fjalë Kyçe

Driton Kuka me njoftim për media

Driton Kuka me njoftim për media

Trajneri i xhudos Driton Kuka ka një njoftim për mediat, shkruan GazetaAlo.

Ky është njoftimi i Kukës në rjetet sociale.

Ftesë për media …
Klubi më i fuqishëm në histori të Kombit
Klubi i xhudos “Ippon” nga Peja nesër në ora 10.00
do vazhdoj të përkrahet edhe më fuqishëm nga Agjensioni për Financim në Kosovë – AFK!
Nga sponsor i klubit tash e tutje …
Sponsor i Artë 🥇i klubit të xhudos “ Ippon “ Pejë!
Nënshkrimi nesër e premte në Pejë në zyret e AFK
Marrëveshja për sponsorisim edhe për dy vite do nënshkruhet në mes Vahdet Anadolli Drejtor Ekzekutiv dhe unë si përfaqësues i klubit.
Prezent do jetë e Arta e krejt garave të mundshme në Rruzullin tokësor Majlinda Kelmendi
Sot për sot krejt Kosova i ka 5 Norma Olimpike,
të gjithë janë në klubin”Ippon” të Pejës! /GazetaAlo