Fjalë Kyçe

DxOMark: iPhone XR tejkalon Google Pixel 2, për njërin prej tipareve kryesore

DxOMark: iPhone XR tejkalon Google Pixel 2, për njërin prej tipareve kryesore

iPhone XR vjen me një kamerë të vetme 12 megapikselë që përmban teknologjinë Smart HDR të Apple.

Dhe sipas DxOMark, një ndërmarrje e njohur për testimin e kamerave në pajisjet e telefonave, oferta eApple me iPhone XR është më e aftë se Google Pixel 2, në përgjithësi.

Pixel 2 i Google u lansua vitin e kaluar dhe shpejt bëri një famë për vete në sajë të ofertës së shkëlqyer të kamerës.

Në fakt, Pixel 2 ende prodhon disa nga fotot më të mira në një telefon, deri tani.

DxOMark teston kamerat e telefonave dhe i jep atyre një rezultat final bazuar në cilësinë e përgjithshme, fleksibilitetin dhe faktorët e tjerë.

Google Pixel 2 morri një rezultat final prej 98 kur u testua vitin e kaluar.

Megjithatë, iPhone XR ka rrëzuar ofertën e Google me një rezultat prej 101.

DxOMark shpjegoi se iPhone XR tani është “telefoni më i mirë me një kamerë” që ka testuar.

“iPhone XR tejkalon Pixel 2 të Google për foto. Të dy pajisjet arrijnë rezultatin e njëjtë në video,” thuhet në raportin e DxOMark.

Vlen të përmendet se megjithëse iPhone XR arriti një rezultat më të lartë se Pixel 2, DxOMark ende nuk ka dorëzuar verdiktin e tyre në Pixel 3, telefonin e ri të Google që u lansua në tetor.