Fjalë Kyçe

E ardhmja e Neymar mbetet e paqartë

E ardhmja e Neymar mbetet e paqartë

E ardhmja e Neymar ishte e paqartë deri në momentet e fundit të merkatos, me Barcelonën si kandidati kryesor për ta trasnferuar brazilianin.

Vetë Neymar, kishte shprehur dëshirën e tij për tu larguar nga Parisi dhe kishte dëshirë të rikthehej në Barcelonë, por kjo e fundit nuk ishte në gjendje t’i plotësonte kushtet e mëdhaja që paraqiti ekipi francez.

 

Ndërsa, pasa disa javësh mungesë, më në fund Neymari është përfshirë në ekipin e PSG-së në ndeshjen si vendas ndaj Strasbourg.