Fjalë Kyçe

E dashura turpëron yllin e Real Madrid

E dashura turpëron yllin e Real Madrid

Lidhja mes gazetares sportive Mina Bonino dhe lojtarit të Real Madrid Federico Valverde nuk është sekret tashmë.

Si Mina, ashtu edhe Federico kanë bërë postime ku ngacmojnë njëri-tjetrin në Instagram gjatë muajve të fundit.

Batuta e fundit e Federico-s ishte: “Asnjëherë nuk e heq atë bluzë, madje as kur shkon në krevat!”

Minuta është kundërpërgjigjur: “Të paktën mbaj të njëjtën bluzë, sesa të mbaj të njëjtat mbathje për një javë si puna jote!”

Një sekret që nuk donim ta dinim Mina, gjithsesi, s’ka gjë, shpresojmë që ai të ndërgjegjësohet.