Fjalë Kyçe

E tmerrshme: Shoku rrëmben shokun në Prishtinë, viktima tregon arsyet

E tmerrshme: Shoku rrëmben shokun në Prishtinë, viktima tregon arsyet

Një person në Prishtinë ka raportuar se me datën 30.09.2020, shoku i tij e kishte marrë dhe e kishte mbajtur peng deri në orën 05:00.

I dyshuari e kishte akuzuar, e kishte fyer dhe e kishte ofenduar përmes telefonit.

I dyshuari është duke u kërkuar nga Policia.

“Prishtinë 01.10.2020 – 10:30. Ankuesi mashkull  kosovar, raporton se më datën 30.09.2020, shoku i tij, i dyshuari mashkull  kosovar, e kishte marr dhe e kishte mbajt peng, duke e akuzuar se e kishte fyer dhe ofenduar përmes telefonit, rreth orës 05:00 e kishte liruar. I dyshuari është kërkuar nga policia”, thuhet në raportin 24-orësh të Policisë së Kosovës.