Fjalë Kyçe

Ekipi i xhudos së Kosovës kryen testet për COVID-19, këto janë rezultatet

Ekipi i xhudos së Kosovës kryen testet për COVID-19, këto janë rezultatet

Pak para nisjes në Turqi, ekipi i xhudos së Kosovës i është nënshtruar testeve për COVID-19.

Fatmirësisht, të gjitha rezultatet janë kthyer negative, ka njoftuar trajneri Driton Kuka.

Ekipi do udhëtoj së shpejti në kampin stëtvitor të radhës në Erzurum të Turqisë në lartësi mbidetare mbi 2000 metra.

Njoftimi i Kukës:

”Testimet e ekipit tonë rezultuan negative për të gjithë ekipin!
Ekipi do udhëtoj së shpejti në kampin stëtvitor të radhës në Erzurum të Turqisë në lartësi mbidetare mbi 2000 metra!
Respekt ekipit të IKSHPK e në veçanti Profesorit të nderuar Naser Ramadani si dhe Dr Adnora Nurboja përgjegjëse për regjionin e Pejës.
Kurajo të gjithë mjekëve e punëtorëve shëndetësor për punën e palodhshme në kuftën e gjatë e të vështirë me armikun e padukshëm!”.