Fjalë Kyçe

Eros Ramazzotti dhe Marica Pellegrinelli i japin fund martesës pas 10 vitesh

Eros Ramazzotti dhe Marica Pellegrinelli i japin fund martesës pas 10 vitesh

“Kanë qenë 10 vite të mrekullueshme, së bashku kemi ndërtuar një familje të bukur dhe ishim shumë të lumtur në një mënyrë të paharrueshme.”

Kështu e kanë shpallur fundin e martesës së tyre Eros Ramazzotti dhe Marica Pellegrinelli në Ansa.

“Ne jemi të qetë në zgjedhjen tonë të përbashkët dhe do të vazhdojmë të takohemi me njëri-tjetrin shpesh,”-deklaroi çifti. Ndërsa kërkuan ti respektohet privatësia e tyre.”Respekti dhe nderimi i ndërsjellë mbetet i pandryshuar. Ne ju lutemi, veçanërisht për qetësinë e fëmijëve tanë, të respektoni privatësinë tonë,”-shtuan ata.Këngëtari 55 vjeçar dhe Marica, 31-vjeç, ishin në një lidhje që nga viti 2009. Ata u martuan në Milano më 6 qershor 2014.Ndërsa sollën në jetë dy fëmijë Raffaela Maria, 8-vjeç dhe Gabrio Tullio, 4-vjeç.