Fjalë Kyçe

Facebook do të krijojë asistentin inteligjent

Facebook do të krijojë asistentin inteligjent

Facebook e ka seriozisht për t’iu futur garës për asistentin inteligjent.

Gjiganti i rrjeteve sociale ka shtuar përpjekjet për të krijuar çipin e tij të inteligjencës artificiale. Këtë e ka pranuar edhe zyrtari i Facebook, Yann Lecun.

Facebook shpreson që një ditë ky asistent do të arrijë të komunikojë me njerëzit dhe të ketë mundësi të diskutojnë për çdo teme, e në të njëjtën kohë edhe t’ju ndihmojë.

Një projekt të tillë tashmë e aplikojnë Amazaon dhe Apple.