Fjalë Kyçe

Fazlija mbetet përzgjedhëse e Kosovës

Fazlija mbetet përzgjedhëse e Kosovës

Afërdita Fazlija do të vazhdojë punën e saj në krye të Përfaqësueses së Kosovës në futboll (femrat).

KOHA ka mësuar të enjten se Fazlija vlerësohet më meritorja për ngritjen e përfaqësueses dhe nivelit të futbollit të femrave, gjë që ka bërë të vazhdoj te mbetet përzgjedhëse e Kosovës.

Së bashku me përzgjedhësen Fazlija, punën te ekipi A i Kosovës do të vazhdoj edhe stafi i saj me të cilin punon tashmë disa vjet. Fazlija është në krye të Kosovës prej vitit që prej formimit të ekipit të femrave, me të cilin ka bërë një punë të mirë. Kosova rregullisht paraqitet në kualifikimet për Kampionatin Evropian dhe Botëror.