Fjalë Kyçe

Ferizaji pret në rend për tu furinizuar me artikuj ushqimorë dhe miell

Ferizaji pret në rend për tu furinizuar me artikuj ushqimorë dhe miell

Pas  konfirmimit zyrtarë të paraqitjes së dy rasteve  të infektuara nga virusi COVID19 dhe  rastin e tretë të konfirmuar sot nga Ministri Vitia qytetarët e Ferizajt kanë vërshuar marketet për furnizime me ushqime.

Vërehen rende të gjata  nëpër markete por edhe kolona të gjata  para mullinjve për furnizim me miell.

Edhe përkundër kësaj gjendje shihen  shumë qytetarë të cilët në këto vende nuk janë të pajisur me masa mbrojtëse.