Fjalë Kyçe

Fetah Veliu, ligjëroi për trajnimin mental

Fetah Veliu, ligjëroi për trajnimin mental

Trajneri i njohur i futbollit në Kosovë, Fetah Veliu, ligjëroi për trajnimin mental në kursin për administratorë sporti, që po mbahet për Federatën e Shahut të Kosovës, shkruan GazetaAlo.

Veliu është i certifikuar për trajnime pedagogjike dhe mentale nga Instituti Pedagogjik në Vjenë të Austrisë.

Po ashtu, ka publikuar tri libra për grupmoshat e reja në futboll. /GazetaAlo